hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

#1 Fixed time, fixed price

Onze software is volledig afgestemd op logistieke dienstverleners en bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want de standaard oplossing voor de branche bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. Geen eindeloze implementaties, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf. Vandaar dat wij Fixed time & Fixed price implementeren!

#2 Altijd up-to-date

Onze software is er voor en door de branche. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Hierdoor is de software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie. Tegen vaste en relatief lage kosten. Zonder tijd en moeite van uw kant.

#3 De branche standaard

Onze software is volledig op logistiek dienstverleners afgestemd. Alle bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in de software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf!

#4 Cloud, on-premise of hybride

Onze software is beschikbaar als lokaal systeem (on-premise) of als cloud versie. Wilt u een combinatie van beide? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of starten met on-premise en later switchen naar cloud (of andersom)? Dat is allemaal mogelijk!