hamburgerMenu hamburgerMenu hamburgerMenu
mobile bg

#1 Fixed time, fixed price

Onze software is volledig afgestemd op logistieke dienstverleners en bevat alle functionaliteiten die u nodig heeft. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want de standaard oplossing voor de branche bevat alle functionaliteit die u nodig heeft. Geen eindeloze implementaties, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf. Vandaar dat wij Fixed time & Fixed price implementeren!

#2 Altijd up-to-date

Onze software is er voor en door de branche. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Hierdoor is de software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie. Tegen vaste en relatief lage kosten. Zonder tijd en moeite van uw kant.

#3 De branche standaard

Onze software is volledig op logistiek dienstverleners afgestemd. Alle bedrijfs- en logistieke processen zijn standaard in de software ondergebracht. U heeft dus geen maatwerk meer nodig, want onze software sluit naadloos aan op de processen en rollen in uw bedrijf!

#4 Cloud, on-premise of hybride

Onze software is beschikbaar als lokaal systeem (on-premise) of als cloud versie. Wilt u een combinatie van beide? Een deel van de software lokaal en de rest online? Of starten met on-premise en later switchen naar cloud (of andersom)? Dat is allemaal mogelijk!

We horen graag van u!
Benieuwd of onze logistieke oplossing aansluit op uw wensen en behoeften? Vraag een gratis demo aan en ontdek zelf de mogelijkheden en voordelen.

Contacteer ons